Mustang Sähkösavustin Kaappi
Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi Mustang Sähkösavustin Kaappi

Mustang Sähkösavustin Kaappi

Mustang Grill
299,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas sähkösavustin, erinomaisen hyväksi todettu. Tästä lämpö- ja aikasäätimellä varustettu erinomainen savustin kalan ja riistan pyytäjille!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää
Tuotenumero 240429

Mustang Sähkösavustin Kaappi

Laadukas sähkösavustin, erinomaisen hyväksi todettu. Tästä lämpö- ja aikasäätimellä varustettu erinomainen savustin kalan ja riistan pyytäjille! Elektronisesti ohjattu sähkösavustin.

Mustang-sähkösavustimilla voit savustaa melkein mitä vain joulukinkusta kasviksiin ja juustoihin, mutta suosituin savustuksessa käytetty raaka-aine on aromikkaaksi, kultakylkiseksi kypsyvä kala. Kaloista savustettavaksi sopivat parhaiten rasvaiset kalat, kuten silakka, muikku, siika, lohi ja kampela.

Mustang Electronic sähkösavustin  on valmistettu harjatusta teräksestä ja siinä on ovi lasi-ikkunalla, josta voi kurkata mikä on savustettavien raaka-aineiden tilanne. Savustimen päällä on käyttökytkinpaneeli, josta on valittavissa savustusaika ja lämpötila. Maksimi sisälämpötila on 135°C. Savustin sisältää neljä ritilää, rasvapellin ja vesi- ja purukaukalot.

Sähkösavustimessa savustushake laitetaan kaapin sisällä olevaan laatikkoon ennen savustuksen aloittamista. Savustuksen aikana lastuja voi lisätä sähkösavustimen sivusta, joten näin ovea ei tarvitse avata kesken savustuksen.

Laite ei vaadi asennusta; asennat vain hyllyt, rasvapellit ym. paikoilleen ja laitat virran päälle.

Uudistettu, tilava kaappisavustin mökille ja kotiin.

Sähkösavustimen uutena ominaisuutena tulee isompi nesteastia, jonka ansiosta vesi riittää myös pitkiin savustuksiin, sillä aiempaa vesiastiaa on joutunut täyttämään kesken pitkän savustuksen. Lisäksi vesiastia on siirretty alimmaisen ritilän alle, joten se  vie vähemmän tilaa ja savustukseen on käytössä enemmän tilaa.

Lisäksi uutena ominaisuutena purukaukalo on pienempi. Ulosvedettävän savupurukaukalon avulla savustuspuruja voidaan lisätä savustimeen kesken savustuksen ilman, että savustimen ovea tarvitsee avata.

  • Harjattua terästä
  • Ovi lasi-ikkunalla
  • Käyttökytkinpaneeli savustimen päällä
  • Valittavissa savustusaika ja lämpötila
  • Max. ajastin alue 0-24h, 59 minuuttia
  • Lämpötilavalikko 38-137 °C
  • Sisältää PVC-suojahupun
  • Laitteen ulkomitat 40cm x 43cm x 81cm
  • Toimii verkkovirralla
  • Teho 650W~50Hz 5,4A
  • Jännite 230V-50Hz
  • 4 ritilää, yhden koko 37cm x 33cm
  • Rasvapelti, vesi- ja purukaukalo
  • Voidaan käyttää myös talvella, mutta varaudu kuitenkin pidempiin kypsennysaikoihin
  • Ei saa altistaa sateelle tai kastumiselle, lisäksi savustin tulee säilyttää kuivassa paikassa kuin sitä ei käytetä
  • Savustin pitää kylmissä oloissa liittää vikavirtasuojakytkimen kautta, jonka virta-arvo ei ylitä 30mA (käytä vain maadoitettua virtalähdettä)

Vinkkejä savustamiseen:

  • Savustettavaksi sopivat parhaiten rasvaiset kalat – esimerkiksi silakka, muikku, siika, lohi ja kampela. Poista kalojen sisälmykset ja kidukset. Suomustaminen ei ole tarpeen, sillä suomupinta pitää kalat mehevämpinä.
  • Silakat ja muikut voi suolata myös jälkikäteen kastamalla juuri kypsyneet kalat vahvaan suolaveteen. Pyyhi kaloista suola tarkkaan pois ennen savustusta. Kalat eivät tartu ritilään, kun sivelet niiden pintaan hiukan öljyä. Isojen kalojen vatsaan voi laittaa tilliä tai ruohosipulia lisämakua antamaan.
  • Kala on kypsä, kun sen evät irtoavat helposti ja liha on läpikuultamatonta ja kiinteää.
  • Muistathan, että savustuslaatikko kuumenee savustamisen aikana. Käytä patakintaita käsitellessäsi sitä. Valvo savustusta koko työn ajan.